foto

Patrick Albenque

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ruská ruleta (TV film)
2014 A coup sûr
2013 Irina
2010 Černá Venuše
2007 Hitman
Strangers
2005 La parenthèse interdite (TV film)
2001 Má žena je herečka
Čtvrtý anděl
2000 Electron libre, L'
Vatel
1994 Montparnasse-Pondichéry
1992 Hořký měsíc
Tattle Tale (TV film)
1991 Tribu, La
1990 Strike It Rich

TV seriály

2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Un mort peut en cacher un autre (S02E04)
Caïn (TV seriál)
Sur les quais - partie 2 (S06E06)
Sur les quais - partie 1 (S06E05)
2015 Versailles (TV seriál)
Invalidovna (S01E06)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Truth and Consequences (S02E09)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Rançon de la vie (S02E09)
2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Královský prsten (S02E20)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Poslední rytíř (S01E18)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Ex-Files (E20)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)

Dokumentární

2017 Válka es (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky