foto

Merve Bolugur

  • nar. 16.9.1987 (31 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hosça kal Güzin (TV film)
2007 Gomeda
2006 Keloğlan Kara Prens'e Karşı

TV seriály

2017 İçimdeki Fırtına (TV seriál)
2011 Kuzey Güney (TV seriál)
2010 Küçük Sırlar (TV seriál)
2009 Kül ve Ateş (TV seriál)
2008 Çemberin Dışında (TV seriál)
2007 Ask yeniden (TV seriál)
2006 Acemi Cadı (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace