foto

James Thurber

  • nar. 8.12.1894
    Columbus, Ohio, USA
  • zem. 2.11.1961 (66 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Walter Mitty a jeho tajný život - povídka
1980 Greatest Man in World, The (TV film) - povídka
1972 Válka mezi muži a ženami - povídka
1966 Alice of Wonderland in Paris - povídka
1962 Cilalı İbo: Rüyalar Aleminde - povídka
1959 Battle of the Sexes, The - povídka
Mann im Manne, Der (TV film) - kniha
1953 Jednorožec v zahradě - povídka
1952 She's Working Her Way Through College - povídka
1947 Tajný život Waltera Mittyho - povídka
1941 Rise and Shine - povídka

TV seriály

1969 My World and Welcome to It (TV seriál) - povídka
1963 NBC Children's Theatre (TV seriál) - povídka
1957 Goodyear Theatre (TV seriál) - povídka
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - povídka
Playhouse 90 (TV seriál) - povídka
1955 Matinee Theatre (TV seriál) - povídka
1953 General Electric Theater (TV seriál) - povídka
The Motorola Television Hour (TV seriál) - povídka
1952 Omnibus (TV seriál) - povídka
The Gulf Playhouse (TV seriál) - povídka
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál) - povídka
Robert Montgomery Presents (TV seriál) - povídka
1948 Actor's Studio (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1942 Male Animal, The - divadelní hra

TV seriály

1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace