foto

Danica Ristovski

  • nar. 6.11.1955 (61 let)
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deník strojvůdce
2012 Mosty přes Ibar
2009 Ďáblovo město
Líbánky
2007 Milan
2006 Optimisté
Zítra ráno
2004 Sen zimní noci
2001 Bumerang
1999 Belo odelo
1993 Vizantijsko plavo
1983 Malogradjani (TV film)
1982 Divlje meso (TV film)
1978 Případ Barbarossa

TV seriály

2007 Selo gori, a baba se češlja (TV seriál)
1988 Cetrdeset osma - Zavera ili izdaja (TV seriál)
1984 Banjica (TV seriál)
1980 Horký vítr (TV seriál)
Svetozar Markovic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace