foto

Alexandr Lykov

  • nar. 30.11.1961 (58 let)
    Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sjem užinov
2018 Děň do
Rubež
2017 O ljubvi
2014 Děň duraka
2013 Tři mušketýři
2010 Na igre 2: Novyj uroveň
2009 Kanikuly strogogo režima
Otdamsja v chorošije ruki
2008 Trudno byť Mačo
2007 1814
2006 Professor v zakoně (TV film)
2005 9. rota
Turecký gambit
Vremja sobirať kamni
2003 Kidněpping
1998 Chrustaljove, vůz!
Cirk sgorel, i klouny razběžalis
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
Rasputin (TV film)
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1994 Piste du télégraphe, La
1993 Strasti po Anželike
Ty u meňa odna
1991 Ztraťte se!
1990 Bakenbardy
1989 Ad, ili dose na samogo sebja (TV film)
Brodjačij avtobus
Cyrano de Bergerac
1988 Odno voskreseně (TV film)
1981 Drugi igrishch i zabav (TV film)

TV seriály

2018 God kultury (TV seriál)
Grand (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Kreščendo (E01)
Něulovimyje (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2015 Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Galifax (E06)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Kazaroza (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Mediki (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Avarijnaja zaščita (S02E03)
Kontrabas (S02E02)
další epizody (4)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
další epizody (23)

Host

TV pořady

2001 Poslednij geroj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky