foto

Patrick Guérineau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
2008 Marion a Lucie (TV film)
Mé hvězdy a já
Ochrana státu
2006 Les Enfants, j'adore ! (TV film)
Les Fragments d’Antonin
2005 Libre échange
Pas bouger!
2004 Croisière
2003 Casting urgent
2000 Antinome
1998 Bonnes vacances (TV film)

TV seriály

2019 Nina (TV seriál)
Surhommes (S05E07)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Bulle d'air (S03E06)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Le Séminaire (S06E06)
Carnaval au camping (S06E05)
Le Gendre idéal (S06E04)
další epizody (6)
2013 Paradise kemp (TV seriál)
Les douze travaux camping (S05E06)
Coeur à coeur (S05E05)
Musical camping (S05E04)
další epizody (6)
2012 Paradise kemp (TV seriál)
La Nuit des étoiles (S04E06)
Western camping (S04E05)
Fashion week au camping (S04E03)
další epizody (5)
2011 Paradise kemp (TV seriál)
Les Jeux de l'amour (S03E06)
Trou de mémoire (S03E05)
La Bonne Aventure (S03E04)
další epizody (6)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Roméo et Juliette au camping (S02E06)
Un fantôme au paradis (S02E05)
Miracle au camping (S02E04)
další epizody (6)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Le plus beau jour de leur vie (S01E07)
Coup de vent sur le camping (S01E06)
Trois étoiles au camping (S01E05)
další epizody (7)
2005 Karla Rubensová - Vůně zločinu (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
2002 Garonne (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Žena zákona (TV seriál)
À cœur perdu (S06E04)
1997 Une femme en blanc (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky