foto

Søren Thomsen

  • nar. 15.11.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jensen & Jensen
2010 R
2007 Bílá noc
2006 Čistá srdce
2005 Morke
2003 Manden bag døren
Ukrást Rembrandta
Řezníci
1997 En stille død
1996 Davids bog
1995 Kun en pige
1988 Opbrud
1980 Attentat

TV seriály

2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky