foto

Sergej Juškevič

  • nar. 9.7.1967 (52 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taněc s sabljami
2015 Zeljonaja kareta
2014 Bělka a Strelka na Měsíci
Dvě ženy
2013 Прощание
2010 Kotorogo ně bylo
Prjačsja!
2009 Kromov
2008 Belyj parovoz (TV film)
My stranno vstretilis (TV film)
Sjurpriz
2007 Skalolazka
Slušaja tišinu
Vaněčka
2003 Kak by ne tak (TV film)
Mail Order Bride
2002 Aprel
Oligarch
2000 Freedom
1998 Děň polnolunija
Retro vtrojom
Strana gluchich

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2019 Poslednij rejv (TV seriál)
2018 Kaspij 24 (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Isčeznuvšaja (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Častica vselennoj (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Krasnyje braslety (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Obvinění (S02E08)
Napodobitel (S02E07)
Smrt ve vaně (S02E03)
další epizody (4)
2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Obrjad doma Mejsgrejvov (E05)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
Mať i mačecha (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Repeticija smerti (S02E04)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Kitajskij sled (S01E27)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Krasnaja kapella (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
DTP (S01E38)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
Svobodnaja ženščina (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Za upokoj duši (E21)
Doč (E19)
další epizody (18)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasnoje chobbi (S01E06)
Čjornaja komnata (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Igra na čužom pole (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky