foto

Sergej Juškevič

  • nar. 9.7.1967 (51 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taněc s sabljami
2015 Zeljonaja kareta
2014 Bělka a Strelka na Měsíci
Dvě ženy
2013 Proščanije
2010 Kotorogo ně bylo
Prjačsja!
2009 Kromov
2008 Belyj parovoz (TV film)
My stranno vstretilis (TV film)
Sjurpriz
2007 Skalolazka
Slušaja tišinu
Vaněčka
2003 Kak by ne tak (TV film)
Mail Order Bride
2002 Aprel
Kamenskaja 2: Za vsjo nado platit' (TV film)
Oligarch
2000 Freedom
Kamenskaja 1: Igra na čužom pole (TV film)
1998 Děň polnolunija
Retro vtrojom
Strana gluchich

TV seriály

2018 Kaspij 24 (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2017 Isčeznuvšaja (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Častica vselennoj (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Krasnyje braslety (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Obrjad doma Mejsgrejvov (E05)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
Mať i mačecha (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Repeticija smerti (S02E04)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Krasnaja kapella (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
Svobodnaja ženščina (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Za upokoj duši (E21)
Doč (E19)
další epizody (18)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasnoje chobbi (S01E06)
Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace