foto

Alexandre Goyette

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les scènes fortuites
Poisson de Mars
2016 King Dave
Nitro Rush: Smrtící spiknutí
2014 Mami!
2012 Laurence Anyways
2011 Le sens de l'humour
Strach z vody
2010 2 fois une femme
Les 7 jours du talion
The Last Escape
2008 Déserteur, Le
2007 Nitro
2005 Miss Rosnička (TV film)

TV seriály

2018 Faits divers (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2017 Le Siège (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 District 31 (TV seriál)
Feux (TV seriál)
2014 La théorie du K.O. (TV seriál)
2011 19-2 (TV seriál)
2010 Muzeum Eden (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
2005 Promesse, La (TV seriál)
Providence (TV seriál)
2003 Grande ourse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 King Dave

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky