foto

Alexej Šelygin

  • nar. 28.10.1960 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Četvertyj
2015 Glavnyj
2013 45 sekund (TV film)
Tři mušketýři
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
2010 Gluchar v kino
Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
Ivanov
Moskva, ja ljublju těbja!
Čelověk s bulvara KapucinoK
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)
Laskovyj maj
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
Tenkrát v provincii
2007 Boj s těňju 2: Revanš
Šekspiru i ně snilos
2006 Graffiti
Kinofestival
Proryv
Vy ně ostavite meňa
Znaki ljubvi
Četyre taksista i sobaka 2
2005 Boj se stínem
2004 Posylka s Marsa
Četyre taksista i sobaka
2003 Tretij variant
2002 Nebe. Letadlo. Dívka.
1999 Něbo v almazach

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
2016 Ključi (TV seriál)
Tri korolevy (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Gastroljory (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
Čerta (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Etaž (TV seriál)
Karpov 2 (TV seriál)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Tungusskij meteorit (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
SK (TV seriál)
2010 Otděl (TV seriál)
Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Šachta (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Koněc sveta (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1991 38 popugajev (TV seriál)
Něnagljadnoje posobije (E10)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Karpov 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace