foto

Hana Sarvašová

  • nar. 9.3.1927
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 20.7.2011 (84 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Charleyho teta (TV film)
O Vesne krásavici (TV film)
Prípad Barnabáš Kos
Sám vojak v poli (TV film)
1963 Ivanov
1962 Sizyfos a smrť (TV film)
Trasorítka (TV film)
1961 Rodina Vidorovcov (TV film)
1958 Posledný návrat
1955 Žena z vrchov
1953 Pole neorané
1949 Katka

Dokumentární

1954 Príďte všetci!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace