foto

Oľga Zöllnerová

  • nar. 23.8.1935 (83 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
1990 Puto najsilnejšie (TV film)
Šípková Růženka
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Orechové škrupinky (TV film)
Zlatá panna zo zlatého vajca (TV film)
1987 Počítač (TV film)
Čakanie na všedné dni (TV film)
1985 Deti (TV film)
Skleníková Venuša
Za hranicou dospelosti (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Haló, mami! (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
Neobzeraj sa a bež (TV film)
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
Oliver (TV film)
1983 Tomáš a Zuzana (TV film)
Zajac na diaľnici (TV film)
1982 Chlapec a husle (TV film)
Otvorený účet (TV film)
Predčasné leto
1981 Čisté vody (TV film)
Čudák (TV film)
Ťažká profesia (TV film)
1980 Baranček rovno z rozprávky (TV film)
Karate-gi (TV film)
Kolaudácia (TV film)
Macbeth (divadelní záznam)
Najstarší zo všetkých vrabcov (TV film)
Patálie s kamerou (TV film)
1979 Odveta
Peter (TV film)
Vojvodkyňa z Amalfi (TV film)
1978 Klebetnice (TV film)
Neposedné mačiatko (TV film)
Rodinný dom (TV film)
Večera (TV film)
1977 Dom na predmestí (TV film)
Dravý prúd (TV film)
Kamarátka Šuška
Odsúdenie Paganiniho (TV film)
Príležitosť pre osamelého muža (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
Zlomené putá (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1976 Karambol (TV film)
Keď zašumia biele brezy (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1975 Alizuna (TV film)
Plesové šaty (TV film)
Pomsta (TV film)
Simultánka s Aľjochinom (TV film)
Veľká poľovačka (TV film)
1974 Lucrezia Borgia (TV film)
Tri dominá (TV film)
Veľké pokušenie (TV film)
Vymenená Beta (TV film)
1973 Havária (TV film)
Statky zmätky (TV film)
1972 Dlhé blúdenie (TV film)
Rosa na tráve (TV film)
Zlaté rukavice (TV film)
1971 Ametystový kvet (TV film)
Ivko a jeho mať (TV film)
Krompašská vzbura (TV film)
Švédska zápalka (TV film)
1970 Kamenná bolesť (TV film)
Zločin slečny Bacilpýšky
1969 Figarov rozvod (TV film)
Je Mary Duganová vinná? (TV film)
Plakalo baby (TV film)
Pozvanie na zámok (divadelní záznam)
Rodáci (TV film)
Smrť Márie Janovskej (TV film)
Unpár (TV film)
1968 Boccaccio (TV film)
Dvor uprostred neba (TV film)
Koniec a začiatok (TV film)
Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde (TV film)
Skutočná pravda (TV film)
Čarokrásna pani majstrová (TV film)
1967 Biela (TV film)
Matka (TV film)
Polnočný vlak (TV film)
Starvelská tragédia (TV film)
Volanie démonov
Zhasnuté slnko (TV film)
1966 Dcéra troch otcov (TV film)
Mama pre Winnetoua (TV film)
1965 Plynové lampy (TV film)
1964 Sám vojak v poli (TV film)
Šesť postáv hľadá autora (TV film)
1961 Most na tú stranu
Pieseň o sivom holubovi
1957 Posledná bosorka
1955 Štvorylka

TV seriály

1995 Škriatok (TV seriál)
1986 Okná dokorán (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Vel'ký projekt (E03)
další epizody (5)
Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)
1975 Straty a nálezy (TV seriál)
Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
1969 Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)

Dokumentární

1977 Rozhovor o jednom centimetri nádeje - vyp.
1973 Šťastie ulietlo nezachytené (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace