foto

Dorota Pomykała

  • nar. 3.7.1956 (64 let)
    Świerklaniec, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Jakoś to będzie
Skarbek
2020 Sukienka
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Outsider
Via Carpatia
2016 Bůh v Krakově
2014 Dzień dobry, kocham cię!
Karolina
Silná káva není úplně špatná
Wybraniec
2011 Jmenuji se Ki
Uwikłanie
2010 Erratum
Milczenie jest złotem
2009 Zgorszenie publiczne
2008 Usínání
2007 Několik prostých slov
2005 Z odzysku
Óda na radost
2002 Moje miasto (TV film)
1999 Królowa aniołów
1997 Pułapka
1994 Seznam cizoložnic
1993 Dwa księżyce
Jen strach (TV film)
Lepiej być piękną i bogatą
1990 Kaj's fødselsdag
1989 Szklany dom (TV film)
Virtuti (TV film)
1987 Weryfikacja
1983 Odwet
Velký hráč
1981 Wolny strzelec (TV film)
1980 Ukryty w słońcu
1979 Královnin otec
Terárium (TV film)

TV seriály

2020 Brzydula 2 (TV seriál)
Echo serca (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zofia (S08E03)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (23)
Blondynka (TV seriál)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
W oku kamery (S08E05)
další epizody (6)
2018 Blondynka (TV seriál)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
Kapitan (S07E02)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang Buciaruka (S20E03)
2017 Blondynka (TV seriál)
Ujawnione tajemnice (S05E11)
Kobiety tego nie rozumieją (S05E09)
Przyjaciele... (S05E06)
2016 Blondynka (TV seriál)
Tutejsi i reszta (S05E02)
Albo ja, albo on (S05E01)
Ujawnione tajemnice (S04E11)
další epizody (4)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Zakaz palenia (E03)
Singielka (TV seriál)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Blondynka (TV seriál)
Dobre i złe wiadomości (S03E07)
Tutaj ja rządzę (S03E06)
W sidłach (S03E05)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (12)
Blondynka (TV seriál)
Bliskie spotkania trzeciego stopnia (S02E09)
Szkoła przetrwania (S02E08)
Koleżka Pana Boga (S02E07)
další epizody (4)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Głęboka woda (TV seriál)
Sekrety rodzinne (S01E08)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (13)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Późne szczęście (S14E35)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (25)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (8)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
2008 BrzydUla (TV seriál)
Apetyt na miłość (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 15 (E15)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Gra pozorów (S01E33)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1980 Punkt widzenia (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky