Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Výhra v loterii manželskému páru štěstí nepřinese. Oba okamžitě začnou plánovat, jak toho druhého sprovodit ze světa a shrábnout celý balík. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

IamWerca 

všechny recenze uživatele

Režisér ma vraj dočinenia aj s filmom Láska na kvadrát čo som zvládala pozrieť 1 a pol časti z 3 a a to som sa veľmi prekonávala ale teraz k danému filmu ak ho porovnám s Láskou na kvadrát tak je tento film o 100 percent lepši a vlastne je to jeden z mala poľských filmovú ktoré sa dajú pozerať vlastne s tých čo som videla je tento najlepší ale hodnotenie 2 * je veľmi optimistické ale zaslúži  si v porovnaní s inými filmami tejto réžie. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto Poliakom nevyšlo. Nudné, trápne a infantilné skoro po celý čas. Paradoxne ma najviac bavil úvod, keď ešte medzi nimi nebola paranoja. Takže to na mňa malo skôr opačný efekt. V poslednom čase na Netflixe pribudlo veľa sračkoidných vecí. Toto je jedna z nich. 30/100 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisér má na kontě trilogii Lásky na kvadrát což mě nechytlo , ale na Netflixu je oblíbený jelikož tohle je už jeho tuším 5 film co tam vyšel. Chlap se ženskou slaví výročí svatby a koupí si od nějaké babky los a vyhraje na něho 5 milionů. On to chce investovat , ale jeho žena chce koupit s kamarádkou nějakou budovu a vybudovat tam kavárnu. Jak píše Arsenal83 logiku to nedává jelikož kdyby si to rozdělily je po problémech místo toho řeší jak se navzájem zabít. Bohužel to není vtipné a nedává to ani  smysl kdyby ho ona zabila na dovolené tak by to nejspíše řešila policie a došla by na ni to  samé platí i u něho.  Oba jsou navíc tak vypatlaní, že o sobě ví, že se chtějí navzájem zabít, ale pořád se o to pokouší asi , aby to bylo vtipné. Na konci se jejich kamarádi co jim plánovali jak se zabít zblázní a chtějí jich zabít oni jich porazí a pak zjistíme,  že jim ty peníze ukradl chlap co jim dělal sejf (tomu říkám pointa)  Kromě té ženské co, ale zhruba od 20 minuty těžce přehrává tam není nikdo zajímavý. 20 procent Pusťte si radši Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) nebo Štěstí je krásná věc (2020) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Málo komediálna a nelogická vec s pravdepodobne dobrovoľníkmi v hlavných rolách, ktorým neveriť ani jednu emóciu. Základná idea: Prečo by sme si ako pár milión eur rozdelili, keď sa môžeme pozabíjať, že? Scenár písaný v latríne, hlavná herečka polovicu filmu oblečená sporne a jediný zabitý ostane divák. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama