foto

Anna Vartaňan

  • nar. 26.8.1973 (47 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kljatva
2017 Piter by Kasta
2014 Dvě ženy
2008 Sad
2006 Travesti

TV seriály

2019 Kukhnya. Voyna za otel (TV seriál)
2018 Grand (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Pristav (S03E05)
2015 Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Rekvijem (E04)
Mažor (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strašnoje zelje (S02E27)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
2012 Bezdna (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Pravila parkovki (S01E23)
Litějnyj (TV seriál)
Vernuť za voznagražděnije (S05E14)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2006 Sekretnyje poručenija (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Odin procent somnenija (S02E03)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Zabyť vsjo (S05E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vse i srazu (S06E18)
2003 Čužoje lico (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky