foto

Arťom Bystrov

  • nar. 19.3.1985 (34 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 T 34
2017 Vremja pěrvych
2016 Zemletrjasenije
2014 Durak
2013 Vosmjorka
2012 Vsjo prosto
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor

TV seriály

2018 Obgoňaja vremja (TV seriál)
2017 Blizkije (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
2014 More. Gory. Keramzit (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace