foto

Anatolij Ruděnko

  • nar. 7.10.1982 (38 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igruška (TV film)
2019 Milenky
2018 Ja ně takoj. Ja ně takaja
2014 Spiral
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2003 Casus Belli
Marš-brosok
1997 Ohňostroj
1996 Privět, duraleji!

TV seriály

2019 Ně prichodi ko mně vo sně (TV seriál)
2018 Odna lož na dvoich (TV seriál)
Tretij dolžen ujti (TV seriál)
Šachmatnaja koroleva (TV seriál)
2017 Ot suďby ně zarekajsja (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Byla ljubov (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
SOS (S01E13)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Zona molčanija (S01E04)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ukraděnnyj son (S02E01)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky