foto

Alexandr Naumov

  • nar. 1.8.1958 (60 let)
    Gorkij, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2015 Polnoje prevraščenije
Zavtra (TV film)
2014 Něbo padšich
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
2011 Asja
Jolki 2
2010 Vrabčák
2009 Novyje priključenija Aljonuški i Jeremy
Skoro vesna
2008 Priključenija Aljonuški i Jeremy
2007 Druhý dech
Marš Tureckogo 4: Graffer (TV film)
Nikogda ně zabudu těbja! (TV film)
2005 Lovitor
Něčajannaja radosť (TV film)
2004 Countdown
2002 Hvězda
Železnodorožnyj romans (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Zagovor generalov (TV film)
2000 24 časa
Brat 2
Redakcija (TV film)
1985 Bílé noci

TV seriály

2018 Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Vospitanije i vygul sobak i mužčin (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Diletant (TV seriál)
Lož vo spasenije (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Išču mužčinu (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ikornyj princ (S02E02)
2014 Anželika (TV seriál)
Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Cezar (TV seriál)
Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)
2013 Balabol (TV seriál)
Berega mojej mečty (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
24 časa (S06E01)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Bigl (TV seriál)
Polnoč (E24)
Rybak (E23)
Syn za otca (E22)
další epizody (24)
Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Ženich (S02E06)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Kurjer (S01E09)
Sud (TV seriál)
Samoubijca (E07)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Znachar (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Zamorožennyj (E38)
Experty (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Bilet v garem (TV seriál)
Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
Kodex česti (TV seriál)
Korporacija (S02E05)
Syščiki (TV seriál)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)
2003 Něotložka (TV seriál)
Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace