foto

Edward Platt

  • nar. 14.2.1916
    Richmond, New York City, New York, USA
  • zem. 19.3.1974 (58 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 The Man from Button Willow
1964 Bullet for a Badman
Shock Treatment
1963 A Ticklish Affair
Black Zoo
1962 Mys hrůzy
1961 Atlantis, the Lost Continent
Sněhurka a tři moulové
The Explosive Generation
The Fiercest Heart
1960 Cash McCall
Pollyanna
1959 Destination Space (TV film)
Inside the Mafia
Na sever severozápadní linkou
Přišli do Cordury
Rebel Set, The
1958 Damn Citizen
Gift of Love, The
Gunman's Walk
Summer Love
The High Cost of Loving
The Last of the Fast Guns
1957 House of Numbers
Módní návrhářka
Omar Khayyam
Oregon Passage
Příběh Helen Morganové
Tattered Dress, The
1956 Great Man, The
Psané ve větru
Reprisal!
Rock, Pretty Baby
Rána na oplátku
Serenáda
Storm Center
The Lieutenant Wore Skirts
The Proud Ones
The Steel Jungle
The Unguarded Moment
1955 Cult of the Cobra
Illegal
Rebel bez příčiny
Sincerely Yours
The McConnell Story
The Shrike
1949 I Was a Male War Bride

TV seriály

1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Hundred Yards Over the Rim (S02E23)
1960 Dante (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace