foto

Jocelyn Osorio

  • nar. Iquique, Chile
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Přežít Mexiko
2010 Kartelová válka
Story of F***, The
2007 Stagknight

TV seriály

2013 SAF3 (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Neuvěřitelná cesta do Říma (S08E21)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Sovereign (S05E01)
2011 H+ (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
2009 Mister Eleven (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace