foto

Stéphan Wojtowicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 J’irai mourir dans Les Carpates
Les Cobayes
2018 Além do Homem
Fleuve noir
Guy
2016 Bláznivá pětka
Meurtres sur le Lac Léman (TV film)
2015 L'étudiante et monsieur Henri
2014 La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
Rodinka Belierových
2013 100% cachemire
11.6
Demi-soeur
Mon âme par toi guérie
S Molièrem na kole
2012 Augustina
Médecin-chef à la Santé (TV film)
Superstar
2011 Byl jednou jeden Belgičan
Le client (TV film)
2010 Gardiens de l'ordre
2005 Je ne suis pas là pour être aimé

TV seriály

2019 Tropiques criminels (TV seriál)
Collection Fred Vargas (TV seriál)
Když vyleze pavouk (E05)
2018 Purpurové řeky (TV seriál)
Den popela (S01E03)
Caïn (TV seriál)
Fantôme du passé (S06E10)
2017 Umění zločinu (TV seriál)
Přírodní krása - 2. část (S01E02)
Přírodní krása - 1. část (S01E01)
Quadras (TV seriál)
Agnès - 2ème partie (E08)
Agnès - 1ère partie (E07)
Gérard et Bogdana (E06)
další epizody (8)
2016 Caïn (TV seriál)
La traversée (S04E10)
Le grand saut (S04E09)
L'étoile filante (S04E08)
2015 Peplum (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
A l'état brut (S03E04)
2014 Détectives (TV seriál)
Fantômes (S02E07)
2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Love coach (S06E07)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2011 Frajeři (TV seriál)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 9 (S03E09)
další epizody (10)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
Aux champs (S02E03)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2007 Un flic (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky