Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zbyla na něj nevděčná dřina v továrně a rád by z toho taky něco měl, tak se rozhodne rozjet kšeft s luxusními parfémy svému chlebodárci přímo pod nosem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sem tam, když mi není úplně nejlépe a nechce se mi vysloveně nad ničím přemýšlet, tak rád zkouším filmy, které na první dobrou nezaujmou - byť mají v kolonce žánr komedie. Občas takový film totiž umí mile překvapit. Tento to ale nedokázal. Obrovská nuda, nezáživno, otravno a hlavně, a to především, nevtipno. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nejsi žádný velký šéf. Jsi drobný zloděj, který hodně krade. Stejně tak bych mohl napsat, že Zlatá cihla není žádná velká komedie, ale drobný TV film, který hodně předstírá. Zábavné je občas jen to, jak samozřejmě a drze tvůrci nechávají své postavy krást. V jejich podání nejde o pravý zločin, protože se okrádá jen hnusný kapitalista, který má peněz dost... . Francouzský socialismus. Celé se to trochu zamotá s příchodem dalších hráčů, protože nekalé úmysly mají nejen zloději. Ale žádnou sofistikovanou heisťárnu neuvidíte. A protože není prostor ani pro práci s postavami, je to takova loupežná dutá rychlokvaška. Žádná postava mi nebyla sympatická, takže mi bylo jedno, kdo s kým nakonec vyběhne. Možná se na tom podepsal i český dabing, protože ten přidrzle arogantní hlas hlavní postavy, mě dost dráždil. Ve výsledku...asi neurazí, nenudí, ale dobrým filmem bych Zlatou cihlu nenazval. Slabé 3* ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lepšie zlatá cihla ako zlatá žila, ale tento film sa zlatým nestane, skôr takým kvalitným medeným, ako drôty ktoré chýbajú často v našich rozvodoch, keď si ich naši spoluobčania "požičajú". Samozrejme, kradnúť nie je správne, ale tento film to podáva ako celkom sympatické. Namiesto moralizovania však ponúka aspoň priemernú zábavu, kde aj lúpežník môže voňať. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Film se tváří jako hodně seriózní, ale je to jen hodně velké nesmělé váhání mezi vážnem a komedií. Příběh i scénář jsou dobré, ale konečné ztvárnění je nijaké. Tak z toho mohla vzniknout pěkná komedie, jen se nebát a vrazit do toho trochu života. Takhle to docela pomalu uplyne a nezůstane vůbec nic. Přitom je tu velký potenciál. Francouzi umí mnohem lépe... ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Cash je francúzska komédia o lúpeži parfumov, ktorá sa pokazila. Film je zábavný aj vtipný, ale aj predvídateľný a plytký. Film tiež trpí nedostatkom realizmu a vierohodnosti, keďže niektoré situácie sú až príliš pritiahnuté za vlasy. Film konči vágnou a nejednoznačnou nôtou, takže som nespokojný a frustrovaný. Tento film vyzerá pekne, ale vo vnútri je prázdny. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Chartres (Francúzsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama