foto

Jean Berger

  • nar. 18.11.1917
    Bordeaux, Francie
  • zem. 25.8.2014 (96 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ma femme s'appelle reviens
1980 Cabrioles (TV film)
Petite valise, La (TV film)
1978 Judith Therpauve
1977 Smrt darebáka
1975 Thomas
1974 Bicots-negres vos voisins, Les
1973 Les chiennes
1972 Dobrodružství je dobrodružství
Mauprat (TV film)
Tintin a jezero žraloků
1971 Na stromě
Operation Walküre (TV film)
1970 Kdo?
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
La marseillaise de Rude (TV film)
Tajná síť
1966 La Dame d'outre-nulle part (TV film)
1965 Misère et la gloire, La (TV film)
Mystère de la chambre jaune, Le (TV film)
Vergalade (TV film)
1962 Caméra explore le temps: Le meurtre de Henry Darnley ou La double passion de Marie Stuart, La (TV film)
Železná maska
1961 Caméra explore le temps: La meurtre de Pierre III., La (TV film)
La caméra explore le temps: L'aventure de la duchesse de Berry (TV film)
Madame Sans-Gene
Revue (TV film)
1960 Chaque minute compte
Kapitán
Napoleon
1959 Marie Stuart (TV film)
1958 Caméra explore le temps: L'exécution du duc d'Enghien, La (TV film)
Caméra explore le temps: L'orphelin de l'Europe, La (TV film)
1956 Alerte au deuxième bureau

TV seriály

1978 Byl jednou jeden... člověk (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Erreurs judiciaires (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1966 Une fille du régent (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky