foto

January Brunov

  • nar. 12.2.1964 (57 let)
    Nowa Ruda, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Cisza (TV film)
2003 Sukces
2001 blok.pl
1998 Gniew
1994 Komedia małżeńska
1993 Kraj świata (TV film)

TV seriály

2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatni mecz (S10E07)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kometa (S16E05)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pogubieni (S13E06)
2014 Lekarze (TV seriál)
Za wszelką cenę (S04E09)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
Pamiątka z powstania (S05E06)
další epizody (4)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Ręka chirurga (S14E20)
Gra o życie (S14E19)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Poza grą (S02E10)
2008 39 i pół (TV seriál)
Katastrofa (S01E12)
Krawaciarz (S01E09)
Glina (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Kryminalni (TV seriál)
Ażuda (S08E11)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (10)
Fala zbrodni (TV seriál)
Bankier (S03E12)
2004 Dziki (TV seriál)
Dziupla Cezara (TV seriál)
Niemoralna propozycja (E12)
Konkurencja (E03)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Czatowa miłość (S01E19)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Test na miłość (S03E30)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Pchły i rosyjska mafia (E18)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky