foto

Gary Levert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Podivíni
2015 North Mountain
2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
2012 The Disappeared
Vánoce s Holly (TV film)
2011 Afghánské peklo
Charlie Zone
Pytel kostí (TV film)
2010 Geliebte Familie (TV film)
Ledové sny
Moby Dick (TV film)
Víra, podvod a minimální mzda
2009 Darwin's Darkest Hour (TV film)
Jesse Stone: Tenký led (TV film)
2008 Desátý kruh (TV film)
2007 Sybil (TV film)
2006 Canada Russia '72 (TV film)
Chlapi z karavanů
Osudná známost (TV film)
Svatba na spadnutí (TV film)
2005 Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2004 A Hole in One
Napravitelné chyby (TV film)
Pokrevní msta
Sestra i matka (TV film)
Sex Traffic (TV film)
Vražedný sen (TV film)
2003 Blessings (TV film)
Cesta úspěchu (TV film)
Mafia Doctor (TV film)
Nezdolné město (TV film)
Stopy (TV film)
Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2002 Dostih pro Virginii
Past Perfect
Pilotova žena (TV film)
Too Young to Be a Dad (TV film)
Trudeau (TV film)
2001 Ostrovní zprávy
Vášeň a předsudky (TV film)
2000 Hon na Prince (TV film)
Píseň všedního života (TV film)
Tragédie letu 111 (TV film)
1998 Skutečný Howard Spitz
1985 Samuel Lount

TV seriály

2017 Pure (TV seriál)
Baptism (S01E06)
Funeral (S01E04)
As One (S01E03)
další epizody (5)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
2013 Seed (TV seriál)
2012 Mr. D (TV seriál)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
2006 North/South (TV seriál)
October 1970 (TV seriál)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)

Dokumentární

2012 Titanic: Následky (TV film)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace