Reklama

Reklama

Svatba na spadnutí

(TV film)
  • USA A Christmas Wedding
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Emily a Ben sa stretli na Vianoce, teraz po dvoch rokoch chcú práve na Vianoce spojiť svoje životy. Emily ale musí chodiť do práce, tak celú realizáciu svadby prenechá Benovi. Prvé problémy nastávajú už pri obstarávaní šiat pre družičky... Emilyn sen o dokonalom dni sa pomaly rozplýva do nenávratna. Keď sa k tomu pridá ešte snehová búrka, idú všetky ideály na bok. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (7)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To mi připomíná vtip.. Osel přijde do baru a barman mu povídá: Hej, kámo, co ten protáhlej obličej ??" ;) Tu du du dum..;) Kdyby měl ten osel před svatbou a na sobě santovský kostým, platila by tahle replika za velmi výstižný komentář už sama o sobě.. Sentimentální příběh seriálového hráče, režiséra Michaela Zinberga, se spoustou hluchých pasáží, silně nevyužitým potenciálem zajímavého vánočního slaďáku a odkecaným Supermanem Deanem Cainem ve veskrze záporné roli.. No, ani ne tak záporné, jako spíš v roli idiota..;) ()

Reklama

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

No, takže. Původně jsem se chtěla rozepsat o naprosto šíleným scénáři a ději o ničem. Naprosto nesympatických hercích, naprosto předvídatelných scénách a naprostých dírách v nich (baby řádí u bazénu na Floridě v bikinách, záběr na hlavní hrdinku která vedle nich sedí zababúšňaná ve svetru?)...ale nakonec jsem si to z nějakýho důvodu rozmyslela a řeknu to takhle. Prosímvás, až si nějakej chytrák naplánuje svatbu na 24. 12., těsně před svatbou se sebere, protože práce volá a nechá svýho naprosto neschopnýho partnera čelit krutým nástrahám osudu, tak si to vyřešte sami, je to váš problém. Ale ostatní tím nezatěžujte, ABY SE NEMUSELY TOČIT TAKOVÝ CHUJOVINY! ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavné svatební eskapády - ženich je zavalen stále většími problémy s přípravou, zatímco nevěsta bojuje s nepřízní osudu, aby vlastní svatbu vůbec stihla. A divák v té poněkud nudné sérii katastrof už jen čeká (a v mnoha případech s jistotou předvídá), co se ještě pokazí. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečný film o tom, jak nadřízený celý film volá své podřízené, aby vyřizovala firemní věci, přestože ta má šibeniční termín na zaobstarání a realizování své svatby. Tím se stalo, že hlavní postavy jsou celkem nesympatické. A pokud ona nemohla říct svému šéfovi ne, říkám to já panu režisérovi. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama