foto

Jacqueline Danno

  • nar. 27.11.1935 (82 let)
    Le Havre, Seine-Maritime, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Elle l'adore
2013 Macadam Baby
2008 Héritières, Les (TV film)
2006 Ambiciózní
2004 A vot' bon coeur
2000 Nag la bombe
1997 Démons de Jésus, Les
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
1992 Strom sváru (TV film)
1991 Héloïse (TV film)
1977 C'est arrivé à Paris (TV film)
1976 Le château des Carpathes (TV film)
1973 Mariage a la mode, Le
Moi y'en a vouloir des sous
1972 L'Etrangleur
1970 Aventures de Zadig, Les (TV film)
Fenêtre, La (TV film)
1969 Le modèle (TV film)
1967 L'inconnu de Shandigor
1964 Hardi! Pardaillan
1961 Ce soir ou jamais
Les fortiches
1960 Meurtre en 45 tours
1955 La Madone des sleepings

TV seriály

1997 P.J. (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 En cas de bonheur (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Alberte (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Bella a Sebastián (TV seriál)
1962 Europe en chantant, L' (TV seriál)
Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1979 Rétro follies (TV film)

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace