foto

Arthur Jugnot

  • nar. 2.12.1980 (38 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Venise sous la neige
2015 Deux au carré
2013 Macadam Baby
2010 Les Princes de la nuit
Vidocq (TV film)
2009 Růžový a černý
2007 Fourmis rouges, Les
2006 Dovolená po francouzsku 3
2005 Avant qu'il ne soit trop tard
Kavalkáda
Mademoiselle Navarro (TV film)
Ó, jak jsi krásný
2004 Grande école
2003 Les Grands frères (TV film)
2002 Maîtresse en maillot de bain, La
Pan Batignole
2001 Objectif bac (TV film)
2000 Le jour de grâce
Největší ženská naděje

TV seriály

2018 Nina (TV seriál)
Si c'était à refaire (S04E03)
2017 Jen jediný pohled (TV seriál)
2015 Chérif (TV seriál)
Au suivant (S02E07)
2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
La Neuvième Marche (E02)
La Place du mort (E01)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
Toussaint Louverture (TV seriál)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
L'Assassin (S03E05)
2009 Éternelle (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
Tous au théâtre! (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky