foto

Małgorzata Socha

  • nar. 23.4.1980 (39 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wkręceni 2
2012 Být jako Kazimierz Deyna
2011 Och, Karol 2
2010 Weekend
Śniadanie do łóżka
2007 Miłość w przejściu podziemnym (TV film)
2006 S@motność w sieci
2005 Lawstorant
Po sezonie
2004 Prodloužený víkend (TV film)
2002 Sfora: Bez litości
Wtorek
2000 Moja Angelika
To my

TV seriály

2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2008 BrzydUla (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
Regina (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
Stacyjka (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Zostać miss (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace