foto

Valerija Škirando

  • nar. 21.11.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozvonitě Myškinu
2017 Ochránci
2016 Diggery
Vyzov
2015 Batalon

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
Duet po pravu (TV seriál)
God kultury (TV seriál)
2017 Otčij bereg (TV seriál)
Pereputannyje (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Lučik (TV seriál)
Prestuplenije (TV seriál)
Sparta (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Puť istinnyj (S01E70)
2014 Obmen (TV seriál)
Sled Pirani (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Lučšaja podruga (E09)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Čužoj rajon (TV seriál)
Pamjať (S03E08)
2012 Chvost (TV seriál)
Dělo bez těla (E13)
Kulinar (TV seriál)
Operacija "Orion" (S01E06)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zolotoje dělo (S10E12)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Suďba (S01E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vozvraščenije k bludnomu pape (S11E12)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ja tancevať choču (S08E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky