foto

Helena Sujecka

  • nar. 27.11.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maria nie żyje
Maryjki
2019 Ciemno, prawie noc
2018 Dovlatov
Klér
2017 Nejlepší
2016 Agnus dei
2014 Malé střepy
2013 Život je úžasný
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Yuma
2010 Cudowne lato
2007 Ryś

TV seriály

2020 Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Následky (E04)
Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (7)
Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#limbo (S01E07)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2012 Paradoks (TV seriál)
Lęk (E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Haracz (S07E04)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (14)
2009 Tancerze (TV seriál)
Pierwsze kroki (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky