foto

Tamara Arciuch

  • nar. 24.3.1975 (44 let)
    Skierniewice, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lynč
Numeros, Los
Och, Karol 2
Wojna żeńsko-męska
2009 Menší zlo
Złoty środek
2008 Nie kłam, kochanie
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Svatba
1998 Młode wilki 1/2

TV seriály

2019 Żmijowisko (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S13E11)
Episode 8 (S13E08)
Episode 7 (S13E07)
další epizody (6)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szach mat (S02E09)
It’s showbusiness (S02E07)
Nie daj mi odejść (S02E06)
další epizody (18)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 6 (S02E06)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Sukces (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky