foto

Juka Imai

  • nar. 19.9.1970 (48 let)
    Atami, prefektura Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
2009 Gekidžóban Duel Masters: Lunatic God Saga
2005 Gekidžóban Duel Masters: Curse of the Deathphoenix
Seikai no senki III
2004 Angel Blade Punish!
Galerians: Rion
Kudžibiki Unbalance
2003 Heart cocktail again
Milkyway
2002 Armitage: Dual Matrix
Digimon Tamers: Bósó digimon tokkjú
Pia Carrot e jókoso!! Gekidžóban: Sajaka no koi monogatari
2001 Angel Blade
Digimon Tamers: Bókenšatači no tatakai
Puni Puni Poemi
Seikai no senki: Tokubecu hen (TV film)
Tokio džúšóden: Fúma gogjó denšó
2000 Gekijōban Aa! Megami-sama!
Geobreeders 2: Mórjó júgekitai File-XX ransen toppa
One piece the movie: Kaisokuou ni ore wa naru
Rokumon Tengai moncolle Knight: Densecu no fire dragon
Seikai no monshō: Tokubetsuhen (TV film)
1999 Chivas 1-2-3
Jaja uma quartet
Kaitóranma: The Animation
Tokio džúšóden
Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Geobreeders: File-X čibi neko dakkan
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
Maze bakunecu džikú: Tenpen kjói no giant
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
El-Hazard: The Magnificent World 2
Matamata Saber Marionette J
Pia Carrot e jókoso!!
Saber Marionette J Again
VS Knight Ramune & 40 Fresh
1996 Ai tenši densecu Wedding Peach DX
Burn Up! W
Heisei harenči gakuen
Kakugo no susume
Master Mosquiton
Shamanic Princess
Variable Geo
1995 Kakjúsei
SM Girls: Saber Marionette R

TV seriály

2016 Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
2015 Uta no Prince-sama: Madži Love Revolutions (TV seriál)
2014 Gin no sadži (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
2012 Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Sket Dance (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 1000% (TV seriál)
2010 Duel Masters: Cross Shock (TV seriál)
2008 Duel Masters Cross (TV seriál)
2007 Duel Masters Zero (TV seriál)
Zero Duel Masters (TV seriál)
2006 Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Love Get Chu: Miracle seijú hakušo (TV seriál)
2005 Mušiši (TV seriál)
2004 Duel Masters Charge (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories (TV seriál)
2003 E's Otherwise (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
2002 Duel Masters (TV seriál)
Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
2001 Beyblade (TV seriál)
Digimon Tamers (TV seriál)
Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Fruits Basket (TV seriál)
Jami no macuei (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Odžamadžo Doremi # (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
Seikai no senki (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Hvězdný erb (TV seriál)
Ima, soko ni iru boku (TV seriál)
Odžamadžo Doremi (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
ToHeart (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Kurogane Communication (TV seriál)
Odžarumaru (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
1997 Burn-Up! Excess (TV seriál)
Master Mosquiton '99 (TV seriál)
Maze bakunecu džikú (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Saber Marionette J (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth 2 (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace