foto

Philippe Cura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Le Jeu de la vérité
2010 Henry
Le Baltringue
Přepadení
2009 Ticket gagnant (TV film)
2007 J'ai plein de projets
2005 Espace détente
Můj život ve vzduchu
2004 Les textiles
1999 Můj malý podnik
1998 Divokost v srdci

TV seriály

2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
A ciel ouvert (S01E07)
No Limit (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Les Cercueils de pierre - 1ère partie (S09E01)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace