Reklama

Reklama

Ed Oxenbould

Ed Oxenbould

nar. 01.06.2001 (22 let)
Melbourne, Victoria, Austrálie

Zajímavosti (4)

Na návštěvě (2015)

  • Tyler (Ed Oxenbould) na konci filmu rapuje o svém boji o život a přežití v domě prarodičů a zmiňuje, že: "Přežil stejně jako Mel Gibson ve Smrtonosné zbrani 2 (1989)". Ve Smrtonosné zbrani 2 zabije Mel Gibson jednoho z padouchů tím, že mu několikrát za sebou přibouchne hlavu dveřmi od auta. Tyler zase zabije dědečka (Peter McRobbie) tím, že mu hlavu přibouchne dveřmi od ledničky. (Alfréda)

Na návštěvě (2015)

  • Když Tyler (Ed Oxenbould) mluví o své hudbě, nazývá sám sebe Tyler the Creator. Tyler the Creator je ve skutečnosti černošský rapper, jehož texty písní lze označit za lyrické hororové příběhy. (Alfréda)

Na návštěvě (2015)

  • Na cestě do města s dědečkem (Peter McRobbie) hrají Becca (Olivia DeJonge) a Tyler (Ed Oxenbould) hru, kdy si vyberou budovu a musí si vymyslet, bez toho aby o domu něco věděli, kdo v budově bydlí a co dělá. Když si Becca vybere policejní stanici, řekne, že v ní pracuje policista Jerry, co nikdy nezvedá telefon. Když o pár dní později matka (Kathryn Hahn) Tylera a Beccy zjistí, že děti nejsou u svých skutečných prarodičů, ale cizích lidí, volá na místní policii. Nikdo telefon nezvedá a ozve se pouze informace, že strážný Jerry právě nemůže zvednout telefon. (hansel97)

Herec

Host

Pořady
2017

The IMDb Show

Reklama

Reklama