foto

Peter McRobbie

  • nar. 31.1.1943 (74 let)
    Hawick, Borders, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Svědectví (TV film)
2015 Most špiónů
The Visit
2014 Skrytá vada
2013 Casse-tête chinois
2012 Lincoln
2011 Černý kůň
2010 Footsteps
God in America (TV film)
2009 Láska mezi řádky
2008 The Understudy
2007 Holky fotbal nehrajou
2006 Dokažte mi vinu
Skandál
World Trade Center
16 bloků
2005 Někdy v dubnu (TV film)
Ta známá Bettie Page
Zkrocená hora
2004 Corn
Messengers
Spider-Man 2
2001 Atlantis Conspiracy, The (TV film)
Láska po zlém
The American Astronaut
2000 Darebáčci
Drsnej Shaft
Hamlet (TV film)
Zamilovaný anděl (TV film)
1999 Kill by Inches
Ryba ve vaně
1998 Adventures of Sebastian Cole, The
Celebrity
Hadí oči
Na konci sil
Side Streets
Svědek proti mafii (TV film)
1997 Cesta do ráje (TV film)
Perfektní záskok
Pozor na Harryho
1996 Ohnivé žně (TV film)
Spáči
Spiklenci
Žranice
1995 Báječná léta
Mocná Afrodité
Palookaville
1994 Výstřely na Broadwayi
Zóna soumraku (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
1992 Školní vázanky
1991 Johnny Suede
Stíny a mlha
1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
Velký
1986 Vražedné hry
1985 Beniker Gang, The
Izzy and Moe (TV film)
Purpurová růže z Káhiry
1983 Zelig

TV seriály

2017 The Defenders (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Daredevil (TV seriál)
Penny and Dime (S02E04)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
The Path of the Righteous (S01E11)
Speak of the Devil (S01E09)
další epizody (5)
Černá listina (TV seriál)
The Deer Hunter (No. 93) (S02E13)
The Kenyon Family (No. 71) (S02E12)
2013 Jak prosté (TV seriál)
We Are Everyone (S02E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Výpověď (S04E02)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Věk rozumu (S02E06)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Smaragdové město (S01E10)
Belle Femme (S01E09)
další epizody (7)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Praščaj Livuška (S03E02)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Odkud na věčnost? (S02E09)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1991 Zlaté časy (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace