foto

Krzysztof Kiersznowski

  • nar. 26.11.1950 (69 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
Underdog
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Pitbull: Ostatni pies
2017 Tenkrát v listopadu
2015 Moje dcery krávy
2014 Arizona v mé hlavě
U strážnýho anděla
2013 Podejrzani zakochani
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Dopraváci
Fotka
Sztos 2
2011 Bokser
2010 Kołysanka
Śniadanie do łóżka
2009 Nigdy nie mów nigdy
2008 Boisko bezdomnych
Kolik váží trojský kůň?
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
Naděje
Černá madona
2006 Dublerzy
Francuski numer
Statyści
Strajk - Die Heldin von Danzig
2005 Solidarita, solidarita
2003 Break Point
Superprodukcja
2001 Ahoj, Terezko
2000 Malá Vilma: Poslední deník
Moja Angelika
1999 Kiler a ten druhý
1998 Demony wojny wg Goi
Nic
Złoto dezerterów
1997 Kiler
Sára
1996 Niepisane prawa z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Sortez des rangs
Wezwanie
1995 Ptaszka
Tatínek
1994 Evangelium podle Harryho
Miasto prywatne
1993 Kraj świata (TV film)
1990 Kanalia
1987 Weryfikacja
1986 Lucyna (TV film)
1985 Dolina szczescia
1984 Ultimatum
Vabank II
1981 Vabank
1980 Zielone lata
1979 Wolne chwile
1978 Bez umrtvení
Mrtví vrhají stíny
1977 Člověk z mramoru

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Zofia (S08E03)
2019 Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (13)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
další epizody (15)
2017 Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
další epizody (11)
2016 Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Upadek (S05E03)
Tutejsi i reszta (S05E02)
další epizody (13)
2015 Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Sokół w klatce (S04E03)
Nocne rozmowy (S04E02)
další epizody (4)
2014 Blondynka (TV seriál)
Co my o sobie wiemy? (S03E13)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
další epizody (12)
2013 Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (13)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rabunek (S05E12)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (12)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Mamuśki (TV seriál)
Rodzina (S01E03)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Hela w opałach (TV seriál)
Andrzejki (S03E03)
Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Pierścionek prababci (S01E11)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 26 (S04E26)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Skąd biorą się dzieci? (E03)
Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Pechowy kuzyn (E10)
Kryminalni (TV seriál)
Egzekucja (S02E11)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Okularnik (S01E01)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Miss Policji - część II (E37)
Miss Policji - część I (E36)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1988 Banda Rudego Pajaka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky