foto

Jarkko Tamminen

  • nar. 23.9.1976 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
2013 Kaappari
2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
2011 Ella & Aleksi
Likainen pommi - vyp.
2010 Päivät kuin unta (TV film)
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)
1996 Joulupukki ja noitarumpu (TV film)

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Mis on halvinta skumppaa? (E01)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1998 Pappia kyydissä (TV seriál)

Dokumentární

2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Stand up - Ryhmä Komedia Dynamo: Ensimmäinen painos

TV pořady

2015 Big Bang! (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Et sä tiedä kuka mä oon? (TV pořad)
Nenäsirkus (TV pořad)
2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad) - mod.
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad) - mod.
2016 Itsenäisyyspäivä: Linnan jatkot (TV pořad)
Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
Koomikot (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Pelastakaa sotamies Hytönen (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Big Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace