foto

Salvatore Adamo

  • nar. 1.11.1943 (75 let)
    Comiso, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 La reine Sylvie (TV film)
2003 Tvoje ruce na mé půlce
1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)
1969 Ardoise, L'
1967 Arnaud, Les

TV seriály

2012 Signé Mireille Dumas (TV seriál)
2008 Ti lascio una canzone (TV seriál)
1966 Tilt (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
Les copains d'abord (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
2002 La grande école des fans (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
Victoires de la musique (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Ring Parade (TV pořad)
1972 Kessel Buntes, Ein (TV pořad)
1968 Starparade (TV pořad)
À bout portant (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)
Musik aus Studio B (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1969 Ardoise, L'
1967 Arnaud, Les

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace