foto

Max Amyl

  • nar. 11.5.1921
    Marseille, Francie
  • zem. 2.3.1982 (60 let)
    Limoges, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Grands ducs, Les (TV film)
1981 On n'est pas des anges... elles non plus
Un chien de saison (TV film)
1980 Grossesse de Madame Bracht, La (TV film)
Jean-Sans-Terre (TV film)
Simone Barbès ou la vertu
1979 Destin de Priscilla Davies, Le (TV film)
Par devant notaire (TV film)
1978 Haro
Retour de Jean, Le (TV film)
À l'ombre d'un soupçon (TV film)
1977 Attention chien méchant (TV film)
Machine, La
Madame Claude
Muž se železnou maskou (TV film)
1976 Homme de sable, L' (TV film)
1975 Krást se musí umět
Porte du large, La (TV film)
1974 Amoureuse Joséphine (TV film)
Faites entrer M. Ariman (TV film)
Une affaire à suivre (TV film)
1973 Affaire Crazy Capo, L'
Masque aux yeux d'or, Le (TV film)
Případ Dominici
Životní šance
1972 Galets d'Étretat, Les
Irma la Douce (TV film)
1971 Společník
1970 Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
Těžké loučení
Věci života
1969 Curé de village, Le (TV film)
L'Ardoise
Ve znamení býka
Zlatá vdova
1968 Cinq jours d'automne (TV film)
Muž v buicku
Sbohem, Berto!
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
Des garçons et des filles
Grand bidule, Le
La marseillaise de Rude (TV film)
1966 Paris au mois d'août
Peníze a život
Sale temps pour les mouches
Také velké bankovky mohou být falešné
1965 Stará dáma se baví
1964 Caméra explore le temps: La terreur et la vertu: Danton, La (TV film)
Caméra explore le temps: La terreur et la vertu: Robespierre, La (TV film)
Caméra explore le temps: Le drame de Mayerling, La (TV film)
Âge ingrat, L'
1963 Bébert et l'omnibus
Caméra explore le temps: La conspiration du général Malet, La (TV film)
Dobrý král Dagobert
Femmes d'abord, Les
Honba za kytarami
La Cuisine au beurre
1961 Puits aux trois vérités, Le
1960 Au coeur de la ville
Bouche cousue
Caméra explore le temps: L'assassinat du duc de Guise, La (TV film)
Mordus, Les
Nábřeží úsvitu
On roule à deux (TV film)
Velký risk
1958 À pied, à cheval et en sputnik
1957 Sénéchal le magnifique
À pied, à cheval et en voiture
1955 Aristocrates, Les
Je suis un sentimental
Pas de pitié pour les caves
1953 Révoltés de Lomanach, Les
1951 Seul dans Paris
1948 Une belle garce
1947 Inspecteur Sergil

TV seriály

1994 N'oubliez pas votre brosse à dents (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Fin du Marquisat d'Aurel, La (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
Muži na křídlech (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Lune papa, La (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Erreurs judiciaires (TV seriál)
Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
Mort d'un touriste, La (TV seriál)
Secret des dieux, Le (TV seriál)
Une Suédoise à Paris (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
Ton amour et ma jeunesse (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Prunelle, La (TV seriál)
1965 Chambre à louer (TV seriál)
1963 Janique aimée (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace