foto

Patrick Lapp

  • nar. 1944
    Rolle, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bláhová noc
2013 Na rádiových vlnách
1998 Année du capricorne, L'
1997 Rideau de feu (TV film)
1993 Titulní strana pro vraha (TV film)
1982 Mérette (TV film)

TV seriály

2016 Anomalia (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1976 Pêche miraculeuse, La (TV seriál)
1975 Crise (TV seriál)
1973 Témoignages (TV seriál)
1972 Dernières volontés de Richard Lagrange, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky