foto

Robert Legato

  • nar. 6.5.1956 (63 let)
    Ocean Township, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Eloise

TV seriály

2010 BlackBoxTV (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Klamné představy (S01E15)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Entý stupeň (S04E19)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Milostný trojúhelník paní Troi (S03E24)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)

TV pořady

1991 Star Trek Logs: An MTV Big Picture Special Edition (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Vamped Out (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)
1998 70. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace