foto

Robert Legato

  • nar. 6.5.1956 (62 let)
    Ocean Township, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Eloise

TV seriály

2010 BlackBoxTV (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Klamné představy (S01E15)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Entý stupeň (S04E19)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Milostný trojúhelník paní Troi (S03E24)

TV pořady

1991 Star Trek Logs: An MTV Big Picture Special Edition (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Vamped Out (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace