foto

Libor Sedláček

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2001 Archa pro Vojtu
2000 Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1994 Pevnost
1982 Horí (TV film)
1976 Traja chrobáci (TV film)
1974 Bližní na tapetě: Výlet do neznáma (TV film)
1971 Boty (TV film)
Podezřelé prázdniny (TV film)

TV seriály

1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Šnajberková (E06)
Zuzka (E05)
Maruška (E04)
další epizody (6)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Yveta (E03)
Klára (E02)
další epizody (4)
1986 Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
Zvláštní případ Josefa Satrana (E03)
Životní román Mudr. Diany Filipové (E02)
O krásných nožkách Anduly Bláhové (E01)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Špalek (E12)
Podmínka (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2011 Tmář a jeho rod aneb Slzavé údolí pyramid
2006 Záviš - kníže pornofolku pod vlivem Griffithovy Intolerance a Tatiho Prázdnin pana Hulota aneb Vznik a zánik Československa (1918–1992)
2002 Kdo bude hlídat hlídače aneb Klíč k chaloupce strýčka Toma
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
1996 Co dělat? (Cesta z Prahy do Českého Krumlova aneb Jak jsem sestavoval novou vládu)
Drahý Mistře
1993 Zánik Československa v parlamentu
1992 Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
1989 Příběh československé fotografie II.
1975 O kráse pohybu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky