Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I když už má Svatopluk Kuřátko (J. Dvořák) za sebou mnohé zkušenosti, mnohého byl také, alespoň prozatím, ušetřen. Doposud totiž bojoval na poli kuchařském především sám za sebe. V dnešní epizodě se však Svatopluk dostane do rozporu se svým okolím kvůli někomu jinému. Tím je Bronislav Rubáš (P. Zedníček), mladý kuchař, na kterého – a především pak na jeho omáčky, dostane Svatopluk vynikající reference. Jedinou, ale zato závažnou překážkou jeho okamžitého nástupu, je fakt, že Bronislav je v podmínce. Svatopluk se ocitá v nepříjemné situaci. Na jedné straně musí čelit předlistopadové kádrovačce (J. Petrovická), na druhé pak poněkud temperamentní a nevybíravé paní Rubášové (E. Hudečková). (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak docela to šlo, i když mám pocit, že Dietl s Filipem už delší dobu vaří z vody. Hudečková měla představovat nějakou cikánku, že měla takový bronzový odstín? Jako povahu by na to jako měla. Libuška a Brzobohatý se v tomto dílu jen mihnou. Líbí se mi rozšafná postava Haničince, ačkoliv jako Pardubičákovi mu ten bodrý Moravák až zas ta nejde. A kde měl dnes Kuřátko manželku? ()

Reklama

Svata 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Haničinec nejlepší moravskej přidžtaška, kádrovačka docela přísná, direktor Brzobohatý vždy tajemnej jako hrad v Karpatech, ale Sváta neustoupí a Broňu Zedníčka v podmínce si prosadí... ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak ty stříbrný příbory se vezou lodí z Hamburku, já bych rád věděl kam je dáme, aby se nerozkradli než budem servírovat první porci." Svätopluk pri príležitosti zostavovania kuchárskeho kolektívu vedie ľúty boj s kádrovým oddelením o sosiéra Zedníčka, toho času v podmienečnom treste za rozbité ústa, ale inak odborníka na slovo vzatého. "Už jako dítě dostal v Budapešti stříbrnou medaili za segedinskej guláš s knedlíkem!" Keď už to vyzerá, že by mohol mať vyhrané, vloží sa do boja omáčkarova osmahlá manželka Hudečková (ktorej štrikovaná pokrývka hlavy pripomína kondóm v počiatočnom štádiu rolovania) a svojím osobitým prístupom skomplikuje, čo sa dá. Klikači poradili aj napriek poruche klikátorov. Vtipná epizóda za štyri ublíženia na zdraví. "Budou mít rošťáci po kapitalizmu!"  ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V čase 37:47, když Bronislav Rubáš (Pavel Zedníček) odchází z kuchyně a zavírají se za ním dveře, je ve skle vidět odraz kameramana. (fisus)

Reklama

Reklama