foto

Brandon Sawyer

  • nar. 7.1.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Tučňáci z Madagaskaru

TV seriály

2018 Mimi šéf: zpátky ve hře (TV seriál)
2013 Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Voltron Force (TV seriál)
2008 Gormiti (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Buzz on Maggie, The (TV seriál)
2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
Xiaolin Showdown (TV seriál)
Želvy ninja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky