foto

Jan Himilsbach

  • nar. 30.11.1931
    Mińsk Mazowiecki, Polsko
  • zem. 11.11.1988 (56 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
1985 Zabawa w chowanego (TV film)
1980 Party przy świecach (TV film)
1974 Chleba naszego powszedniego (TV film)
1973 Przyjecie na dziesiec osób plus trzy (TV film)
1972 Wniebowzieci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky