foto

Dorota Segda

  • nar. 12.2.1966 (53 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Panický záchvat
2016 Štěstí světa
2013 Srebrny lis Felicji T.
2010 Mała matura 1947
2009 Echo
2007 Futro
2006 Wstyd
2005 Zakochany Anioł
2003 Show
2002 Wszyscy swieci (TV film)
1997 Gąszcz (TV film)
1996 Slaba wiara z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1995 Tato
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
Wyliczanka (TV film)
1993 Taranthriller
Tylko strach (TV film)
1991 Panny i wdowy
1989 Mé 20. století
Poslední loď

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (13)
Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Kamyk zaczyna uwierać (S03E05)
Klacz trojańska (S03E04)
další epizody (4)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Niespodzianki chodzą po ludziach (S02E10)
další epizody (10)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Priorytety (E05)
Wielkie marzenia (E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (12)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace