foto

Dorota Segda

  • nar. 12.2.1966 (52 let)
    Krakov, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atak paniki
2016 Štěstí světa
2013 Srebrny lis Felicji T.
2010 Mała matura 1947
2009 Echo
2007 Futro
2006 Wstyd
2005 Zakochany Anioł
2003 Show
2002 Wszyscy swieci (TV film)
1997 Gąszcz (TV film)
1996 Slaba wiara z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1995 Tato
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
Wyliczanka (TV film)
1993 Taranthriller
Tylko strach (TV film)
1991 Panny i wdowy
1989 Mé 20. století
Poslední loď

TV seriály

2016 Artyści (TV seriál)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace