foto

Szymon Bobrowski

  • nar. 16.5.1972 (45 let)
    Konin, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 PolandJa
2016 Mžitky
2011 Bokser
Růžena
2009 Złoty środek
2008 Niezawodny system
Serce na dłoni
2007 Hania
Świadek koronny
2006 S@motność w sieci
2005 Karol (TV film)
2002 Dodatek
2000 Pierwszy milion
Poslední mise
Strefa ciszy
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1999 Operacja "Koza"
Prawo ojca
1998 Demony wojny wg Goi
1995 Kamien na kamieniu

TV seriály

2012 Lekarze (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2011 Instynkt (TV seriál)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
Tak czy nie? (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace