foto

Szymon Bobrowski

  • nar. 16.5.1972 (48 let)
    Konin, Województwo wielkopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Furioza
2017 PolandJa
2016 Mžitky
Na drodze
2011 Bokser
Růžena
2009 Złoty środek
2008 Niezawodny system
Serce na dłoni
2007 Hania
Świadek koronny
2006 S@motność w sieci
2005 Karol (TV film)
2002 Dodatek
2000 Pierwszy milion
Poslední mise
Strefa ciszy
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1999 Operacja "Koza"
Prawo ojca
1998 Demony wojny wg Goi
1995 Kamień na kamieniu
1993 Tu stoję... (TV film)

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2015 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (21)
2013 Lekarze po godzinach (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (23)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
další epizody (11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (13)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
Prawdziwa miłość (E12)
Przysługa (E09)
další epizody (4)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2006 Oficerowie (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
Tak czy nie? (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky