foto

Rafał Królikowski

  • nar. 27.12.1966 (53 let)
    Zdunska Wola, Lodžské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Miłość na Marsie
2019 Kurýr
2013 Podejrzani zakochani
2012 Být jako Kazimierz Deyna
2009 Love and Dance
2008 Lejdis
2007 Ryś
2004 Trzeci
Už nikdy!
2003 Superprodukcja
Tělo
2002 Pomsta
2001 Pól serio
Zaklínač
1998 Syzyfowe prace
1997 Przystań
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
1995 Legenda Tatr
1994 Podroz na wschod
1993 Pierścionek z orłem w koronie
Pozegnanie z Maria

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Nie jesteś sama (S05E06)
další epizody (6)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nigdy więcej (S04E11)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (16)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Szach mat (S02E09)
další epizody (24)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Świstek papieru (E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Panaceum (S14E01)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 3 (E03)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
Modlitwa o życie (S07E05)
další epizody (5)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Krwistoczerwone róże (S03E13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (11)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (21)
Usta usta (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (25)
2009 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (18)
2008 Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Szkoła (E13)
Konkurs piękności (E12)
Perła (E11)
další epizody (13)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Dokumentární

2005 Melodramat
1983 Senzace 20. století (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky