foto

Rafał Królikowski

  • nar. 27.12.1966 (52 let)
    Zdunska Wola, Lodžské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kurier
2013 Podejrzani zakochani
2012 Být jako Kazimierz Deyna
2009 Love and Dance
2008 Lejdis
2007 Ryś
2004 Trzeci
Už nikdy!
2003 Superprodukcja
Tělo
2002 Pomsta
2001 Pól serio
Zaklínač
1998 Syzyfowe prace
1997 Przystań
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
1995 Legenda Tatr
1994 Podroz na wschod
1993 Pierścionek z orłem w koronie
Pozegnanie z Maria

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Nie jesteś sama (S05E06)
další epizody (6)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nigdy więcej (S04E11)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (16)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Szach mat (S02E09)
další epizody (24)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
Modlitwa o życie (S07E05)
další epizody (5)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Dokumentární

2005 Melodramat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace