foto

Agnieszka Krukówna

  • nar. 20.3.1971 (46 let)
    Chorzów, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Letní slunovrat
2005 Kavárna na rozcestí
1999 Fuks
1997 Czas zdrady
Farba
Łóżko Wierszynina
1996 Pestka
1995 Dama kameliowa (TV film)
1993 Následnost citů
Schindlerův seznam
Szwadron
1991 Panny i wdowy
Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Janka (TV film)
Korczak
1989 Kramarz

TV seriály

2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
1997 Boża podszewka (TV seriál)
1990 W piątą stronę świata (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)

Dokumentární

2005 Melodramat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace